Verzenden

VERZENDKOSTEN

We verzenden alleen binnen Nederland, Voor andere landen neem contact op voor verzendkosten.

Indien u 1 product besteld, zijn de verzendkosten altijd 1,28 euro,

Bij meerdere producten hebben we een vaste verzendtarief van 3.84 euro

En de verzendkosten zijn gratis wanneer u meer dan 20 euro besteld.

Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden (na ontvangst betaling, bij vooruitbetaling per bank kan dat een aantal dagen duren).

Alle goederen worden met Post.nl verzonden.

BETALING

Betaling kan via:

- Ideal
- Vooruitbetaling per bank (let op! Het kan een aantal dagen duren voordat de betaling binnen is. Goederen worden verstuurd nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven

RETOUR:

Volgens de wet 'koop op afstand' mag u binnen 7 dagen na ontvangst het product terugsturen zonder opgaaf van reden, (let op, i.v.m. hygiëne kunnen wij alleen gesealde producten terugnemen!)

LET OP, hier zijn wel voorwaarden aan verbonden:
1. Op eigen kosten retour sturen.
2. Product moet in de originele verpakking ongebruikt en ongeopend zijn. Natuurlijk dient het product zonder schade bij ons te worden afgeleverd.
3. U bent zelf verantwoordelijk voor het pakketje m.b.t. verlies/schade hiervan bij het terugsturen, maak dus gebruik van een track en trace code of handtekening bij ontvangst.

Mocht u om welke reden dan ook het product willen retourneren, verzoeken wij u eerst contact te met ons op te nemen via de e-mail, of via het contactformulier op onze website. Wij zorgen in ieder geval altijd voor een passende oplossing voor de klant!