Uitgaan / Evenementen in Bergen op Zoom

Monumenten van Bergen op Zoom

Je kan  deze monumenten bezichtigen tot en met de laatste vrijdag in oktober. Vanaf 13.00 uur zijn de Gevangenpoort, Stadhuis, Synagoge en Sint Gertrudiskerk geopend voor een bezoek. Ook de Peperbus, toren van de Sint Gertrudiskerk, is te beklimmen tot 16.00 uur. In de monumenten staan ervaren, enthousiaste gidsen van Stichting Bezichtiging Monumenten voor je paraat om alles te vertellen over deze prachtige monumenten.

Markt Bergen op Zoom - uitzicht vanaf de Peperbus

 

PalmParkies te Bergen op Zoom

PalmParkies

WAAR & WANNEER

WAAR: Wilhelminaveld, Bergen op Zoom.

WANNEER: elke donderdag, vanaf 17 juli tot en met 28 augustus.

AGENDA: 17/7 Belle Perez, 24/7 Crystal & Runnin Wild, 31/7 Pure! Soul! Power!, 7/8 Frank Boeijen, 14/8 The Rat Pack Blues Band, 21/8 De boM! en 28/8 PYT Hop Session

GEOPEND: om 19u30 kan je bij ons al terecht voor een lekker hapje en drankje. Bonnetjes kopen kan tot 23u00, de dranktent en de frituur sluiten om 23u15.

HET OPTREDEN: start om 20u15 en het einde is voorzien om 22u30

Voor meer informatie, optredens en plaatsen kijk dan snel op de site: http://www.parkies.net/

Na alle optredens kun je terecht bij Gebouw-T voor de after party! Kijk voor hun agenda op de site: http://www.gebouw-t.nl/

-----

De Krabbenfoor

De Bergse binnenstad staat donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 juli geheel in het teken van de 50e Krabbenfoor met muziek, cultuur en winkelplezier. De winkels zijn tot 21.00 uur geopend (zaterdag 19.00 uur). Op de pleinen en in de horeca gaat de gezelligheid tot 01.00 ‘s nachts door. Al vele jaren is De Krabbenfoor een drukbezocht zomerevenement waar 150.000 bezoekers van binnen en buiten de regio op af komen. En... natuurlijk staan we uitgebreid stil bij het gouden jubileum van De Krabbenfoor. Komt dat zien!

Kijk voor de agenda op: http://www.dekrabbenfoor.nl/

-----

Dit voorjaar is alweer de vierde editie van het Op De T Festival van Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom!

Op Hemelvaartsdag, donderdag 29 mei 2014, staat het Wilhelminaveld weer helemaal in het teken van muziek, relaxen en vooral genieten. Met optredens van regionale en landelijke bands gaat het zeker weer een mooi feestje te worden! Ook is er dit jaar een zeer gezellige festivalmarkt. Kijk voor meer informatie op www.gebouw-t.nl of www.opde-t.nl. Ook wij zullen deze dag met een kraam aanwezig zijn.